Yozgat Şehir Hastanemiz Başhekimi Uz. Dr. Mustafa KOZAN İle ‘’Tedavi Arası Günleri’’ büyük ilgiyle devam ediyor.
30 Ocak 2022

• GÖĞÜS TEDAVİ ARASI 01.JPG
  • GÖĞÜS TEDAVİ ARASI 02.JPG
  • GÖĞÜS TEDAVİ ARASI 03.JPG
  • GÖĞÜS TEDAVİ ARASI 04.JPG

Hasta ve hasta yakınları ile buluşma günleri kapsamında Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa KOZAN ve İdare ekibimiz Göğüs Hastalıkları Servisinde yatarak tedavi gören hastalarımızı ziyaret ederek sohbet edildi.

Hastalarımız bu etkinliğin çok memnuniyet verici,  böylesi bir uygulamanın kendileri için çok değerli olduğunu ve teşekkürlerini dile getirdiler.

‘’Başhekimimiz hepimiz hasta ve hasta yakını olabiliriz burada görüşleriniz bizim için çok önemli, daha rahat ve güvenli bir hizmet için multidisipliner bir yaklaşımla elimizden geleni yapıyoruz.  Yozgat şehir hastanesi yönetimi olarak her zaman kapımız açık’’ dedi.