YOZGAT ŞEHİR HASTANEMİZDE RESERTİFİKASYON SINAVI YAPILDI
06 Mart 2024

YOZGAT ŞEHİR HASTANEMİZDE RESERTİFİKASYON SINAVI YAPILDI

Yozgat Şehir Hastanemizde İlk Defa Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Resertifikasyon Sınavı Yapıldı.

Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikası olan kursiyerler yeniden sınava tabi tutuldu. Sınav sonucunda tüm katılımcılar yeniden sertifika alma hakkı kazandı.

Resertifikasyon sınavının amacı daha önce alınan sertifikanın süresinin dolması ve yoğun bakımda çalışan hemşirelerin görevlerini etkin ve verimli bir şekilde yürütecek bilgi, beceri ve tutumlarının incelenmesidir.

Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa Kozan yaptığı açıklamada; “Öncelikle sınav sonucunda tekrar sertifika alan Yoğun Bakım Hemşirelerini tebrik ediyorum. Böylelikle katılımcılar yoğun bakım hemşireliğinde etkinliklerini tekrar ispat ettiler. Resertifikasyon sınavı yoğun bakım servislerinde çalışanlar için, bilgilerini yenileme imkanı tanımakta. Hastane olarak branşlaşmaya önem veriyoruz. Alanında etkin ve verimli bir şekilde yürütecek bilgi, beceri sahibi personellerimizle hastalarımıza daha verimli bir hizmet sunuyoruz. Bir ilkin daha gerçekleşmesinde büyük emeği olan Yoğun Bakım Koordinatörümüz Aynur Koçak ve personellerimize teşekkür ederim.” Dedi.

Sınav sonucunda katılımcı 15 kursiyere yeniden Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikası verildi.

• RESERTİFİKASYON