Yozgat Şehir Hastanemizde Ozon Odası Açılıyor
01 Şubat 2024

Yozgat Şehir Hastanemizde Ozon Odası Açılıyor

Başhekimimiz Uz. Mustafa Kozan ve İdari Ekibimiz Ozon Odası Hazırlıkları İçin İncelemede Bulundu.

Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa kozan; “ Ozon tedavisi ile dolaşımın artırılması, bağışıklık sisteminin güçlendirilmesi, toksin maddelerin vücuttan uzaklaştırılması, dokuların oksijenlenmesinin arttırılıp daha erken iyileşmesi sağlanır bu nedenle ozon tedavisi hem hastalıkların önlenmesinde hem de daha kısa sürede iyileşmesinde önemli bir rol oynamaktadır. Alanında Uzman Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hekimlerimiz ve Ekibimizle bu hizmeti kısa süre içerisinde vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Vatandaşlarımıza kaliteli ve ulaşılabilir hizmet verebilmek için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz.” Dedi.

• OZON ODASI