HASTANEMİZDE BEYİN TÜMÖRÜ, BEL VE BOYUN FITIĞI AMELİYATLARI BAŞARIYLA YAPILIYOR
18 Ocak 2024

HASTANEMİZDE BEYİN TÜMÖRÜ, BEL VE BOYUN FITIĞI AMELİYATLARI BAŞARIYLA YAPILIYOR

Göreve başladığı günden bu güne çok sayıda ameliyat gerçekleştiren Beyin ve Sinir Cerrahisi Hekimlerimiz Op. Dr. Mevlana Akbaba, Op. Dr. Tolga Erol ve Op. Dr. Abdullah Yolcu;

Tedavi için gelen hastalarımıza gerekli tetkikler ve görüntülemeler sonrası eğer ameliyat kaçınılmazsa başka bir merkeze gitmelerine gerek kalmadan hastanemizde başarılı bir şekilde ameliyatları gerçekleştiriyoruz. İyileşme sürecinde kontrollerini yapıyor, durumlarını yakinen takip ediyoruz. Gerçekleştirdiğimiz birçok başarılı ameliyat sonrasında hastalarımızın şifasına vesile olduk.

BAŞHEKİMİMİZ KOZAN: İL DIŞINA GİTMEYE GEREK YOK

Beyin Tümörü, Bel ve Boyun fıtığı ameliyatları için şehir dışına gitmeye gerek olmadığını ve bu tür ameliyatların hastanemizde başarıyla yapıldığını söyleyen Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa Kozan;“ Hastanemizde hastalarımıza en iyi sağlık hizmeti vermek için yoğun çaba sarf ediyoruz. Hastanemiz ameliyathaneleri, teknik donanımları ve deneyimli kadrolarımızla üst düzey ameliyatları yapılacak durumdadır.

Beyin ve Sinir Cerrahisi Hekimlerimiz Beyin Tümörü, Bel ve Boyun Fıtığı ameliyatlarını başarıyla gerçekleştirmektedir. Bu ameliyatların devamı da gelecektir. Bazı hastalarımız bu tür ameliyatların Ankara, İstanbul gibi büyük İllerde yapıldığını dile getiriyorlar. Bilinmelidir ki bu tür ameliyatlar başka sağlık kurumlarına gitmelerine gerek kalmadan hastanemizde gerçekleştiriyoruz.

Bu başarılı ameliyatlara imza atan hekimlerimiz Op. Dr. Mevlana Akbaba, Op. Dr. Tolga Erol, Op. Dr. Abdullah Yolcu ve emeği geçen tüm personellerimize teşekkür ediyorum.” Dedi.

• BEYİN CERRAHİ