EVLERDE GÖNÜL MESAİSİ DEVAM EDİYOR
11 Aralık 2023

EVLERDE GÖNÜL MESAİSİ DEVAM EDİYOR

Yozgat Şehir Hastanesi Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa Kozan hastanemizde tedavi gördükten sonra sağlığına kavuşarak taburcu olan hastalarımızı evinde ziyaret etmeye devam ediyor.

Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa Kozan; “Hastanemizde tedavi görüp taburcu olan hastalarımızla iletişime geçerek kabul etmeleri durumunda evlerinde ziyaret ediyoruz. Ziyaretimizde hastamızın hastanemizde görmüş oldu tedavi sırasında yaşadıkları ve taburcu olduğu dönemden sonraki genel sağlık durumunu ve iyileşme süreci hakkında sohbet ediyor dertlerine derman olmaya çalışıyoruz.

Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Elif Tinel ile hastanemizde tedavi görüp taburcu olan hastamızı evinde ziyaret ettik, geçmiş olsun dileklerimizi ilettik.

Yozgat’a sağlık hizmeti konusunda daha verimli hizmet yapabilme konusunda fikir alışverişinde de bulunduk. Misafirperverlikleri için kendilerine teşekkür ediyor, sağlık dolu günler diliyorum.” Dedi.

• EVLERDE GÖNÜL MESAİSİ