13 Ekim Dünya Palyatif Bakım Günü
16 Ekim 2023

13 Ekim Dünya Palyatif Bakım Günü dolayısıyla Yozgat Şehir Hastanesi Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa Kozan ve İdari Ekibimiz Palyatif Bakım Servisini ziyaret etti.

Hastane yönetimimiz hastalarımızı tek tek ziyaret ederek hem geçmiş olsun dileklerini iletti hem de günün anlamına özel hastalarımıza hediyeler verildi.

Başhekimiz Uz. Dr. Mustafa Kozan; “Dünya genelinde palyatif bakımın önemini ortaya koymak ve farkındalığı arttırmak için 13 Ekim Dünya Palyatif Günü olarak belirlenmiştir.

Palyatif bakım kronik hastalık sürecinde meydana gelen belirtileri ortadan kaldırmak, hastaların yaşam kalitesini yükseltmeyi hedeflemektedir.

Bizlerde yaptığımız ve yapacağımız hizmetlerle her daim hastalarımıza daha kaliteli ve daha modern hizmet verme gayreti içerisinde olacağız inşallah.’’ Dedi.

• PALYATİF 1.JPG
  • PALYATİF 2.JPG