Yozgat Şehir Hastanesi Başhekim Yardımcımız Dr. İsmail ŞİMŞEK Tarafından HIMSS Eurasia Kongresinde Hastanemizdeki Yapay Zeka Uygulamalarını Tanıtan ve Güncel Çalışmalarımızı Anlatan Konuşma Gerçekleştirildi.
22 Kasım 2021

• HIMSS SUNUM 01.jpeg
  • HIMSS SUNUM 02.jpeg
  • HIMSS SUNUM 03.jpeg
  • HIMSS SUNUM 04.jpeg

Sayın Sağlık Bakanımız Dr. Fahrettin KOCA’nın teşrifleri ile başlayan HIMSS Eurasia Sağlık Bilişimi ve Teknolojileri Konferansı ve Fuarı’na Başhekimimiz Dr. Mustafa KOZAN, Başhekim Yardımcımız Dr. İsmail ŞİMŞEK ve HIMSS EMRAM Geliştirme Komitesi üyelerimiz katıldı. Başhekim Yardımcımız Dr. İsmail ŞİMŞEK tarafından hastanemizdeki yapay zeka uygulamalarını tanıtan ve güncel çalışmalarımızı anlatan konuşma gerçekleştirildi. Yozgat Şehir Hastanesi Ailesi olarak bizi temsil eden ekibimize teşekkür ederiz.