Yozgat Şehir Hastanesi Ailesi Olarak Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ü Vefatının 83. Yıl Dönümünde Saygı ve Özlemle Anıyoruz.
10 Kasım 2021

• 10 KASIM 01.JPG
  • 10 KASIM 02.JPG
  • 10 KASIM 03.jpg
  • 10 KASIM 04.jpg
  • 10 KASIM 05.jpeg

"10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü” münasebetiyle Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa KOZAN, İdari ekibimiz ve hastanemiz personelleri Yozgat Şehir Hastanemiz poliklinik girişinde saat 09:05’te çalınan sirenlerle Atatürk'ün manevi huzurunda 2 dakikalık saygı duruşunda bulundu. Akabinde okunan İstiklal Marşımız ile göndere çekilen bayrağımız yarıya indirildi. Yozgat Şehir Hastanesi Ailesi olarak Cumhuriyet'imizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, vefatının 83. yıl dönümünde rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz.

''Benim naçiz vücudum, elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır.''

Mustafa Kemal ATATÜRK