"Başarı Tesadüf Değildir." 2018 Yılında HIMSS EMRAM Seviye 7 Ünvanını Alan Hastanemiz Bugün Gerçekleşen Revalidasyon Denetiminin Ardından Yeniden Valide Olmaya Hak Kazandı.
05 Kasım 2021

• HIMSS 7.png
  • HIMSS 01.jpeg
  • HIMSS 02.jpeg
  • HIMSS 03.jpeg
  • HIMSS EKİP 16.jpg
  • HIMSS 04.jpeg
  • HIMSS 05.jpeg
  • HIMSS 06.jpeg
  • HIMSS 07.jpeg
  • HIMSS 08.jpeg
  • HIMSS 09.jpeg
  • HIMSS 10.jpeg
  • HIMSS 11.jpeg
  • HIMSS 12.jpeg
  • HIMSS 13.jpeg

YOZGAT ŞEHİR HASTANESİ İLKLERE VE YENİLİKLERE DOYMUYOR!

2018 yılında HIMSS EMRAM Seviye 7 tam dijital hastane olarak tescil edilen Avrupa’nın ilk ve tek hastanesi olan Yozgat Şehir Hastanesi bugün gerçekleşen revalidasyon denetiminin ardından HIMSS Analytics ekibi tarafından büyük beğeni ve takdire şayan görülerek yeniden valide olmuş ve Türkiye’de ve Avrupa’da yine bir ilke imza atmıştır.

Halkımıza en kaliteli hizmeti sunma bilinci ile yaptığımız çalışmalar sonucunda Yozgat’ımıza ve bizlere bu gururu yaşatan Kamu-Özel bünyesi altında çalışan bütün çalışanlarımıza, desteğini hiçbir zaman esirgemeyen devlet büyüklerimize ve bakanlık yetkililerimize teşekkür eder, Ülkemize ve Milletimize saygıyla arz ederiz.

Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa KOZAN yaptığı açıklamada;

Başarı Tesadüf Değildir!

Dijital en üst seviyesine ulaşan hastanemizde HIMSS EMRAM Geliştirme Komisyon üyelerimiz; başta Bilgi Sistemlerinden sorumlu Başhekim Yardımcımız Dr. İsmail ŞİMŞEK olmak üzere, doktorlarımız Damla KAYALP, Süleyman SARI, Esra ERASLAN ve Osman YAZIMAN; hemşirelerimiz Aynur KOÇAK, Mikail ORHAN, Yunus YILDIZ ve Murat GÖZEL; eczacımız Furkan ERCİYAS, diyetisyenimiz Şeyma ŞAHİN, iletişim ve tanıtım birimimizden Oğuzhan KARA, Bilgi Teknolojileri yöneticimiz Gülcan YAĞMUR, Bilgi Teknolojileri proje yöneticimiz Hasan MAÇİN, HBYS operasyon yöneticimiz Osman AKTAŞ ve ICT operasyon yöneticimiz Tolgahan UÇAR  HIMSS Analytics ekibi başta olmak üzere tüm personelimize teşekkür ederim dedi.