Yozgat Şehir Hastanemiz Pandemi Kurulunda Alınan Karar Gereği Sağlık Kurul Günleri Salı ve Perşembe Olarak Değiştirilmiştir.
01 Kasım 2021

Yozgat Şehir Hastanemiz Pandemi Kurulunda alınan karar gereği Sağlık Kurulumuz Haftanın 2 günü ( Salı, Perşembe) saat 13:30’da toplanmaktadır. 2 haftada bir Çarşamba günü sadece Çocuk Heyeti saat 13:30’da toplanacaktır.

Sağlık Kurulu Rapor süreleri ve değerlendirme kriterleri ilgili yönetmelikler çerçevesinde Sağlık Kurulunda değerlendirilerek karara bağlanır.

Rapor sonuçları belirtilen tarihte saat 16.00’da dağıtılmaktadır. Daha önce rapor teslimi yapılmamaktadır.

Engelli Sağlık Kurulu Raporlarına yapılan itirazlar “İl Sağlık Müdürlüğü’ne” yapılmakta ve değerlendirilmektedir.

Tüm hastalarımıza duyurulur.