Tepe Savunma ve Güvenlik Sistemleri A.Ş.’ye Özveri ve Gayretli Çalışmalarından Dolayı Hastane Yönetimi Olarak Teşekkür Belgesi Takdim Edildi.
28 Eylül 2021

• TEPE 01.JPG
  • TEPE 02.JPG

Hastanede sağlık çalışanlarıyla birlikte pandemi sürecinde görevlerini en iyi şekilde yerine getiren güvenlik görevlileri başarılı çalışmalarından dolayı hastane yönetimi tarafından takdir ve teşekkür belgesi ile ödüllendirildi.

Hastanede yaşanan herhangi bir olumsuzluğa anında müdahale ederek, hasta ve yakınları ile sağlık çalışanlarının güven ve huzurunu sağlayan güvenlik personeli önemli bir görevi yerine getiriyor.

Tepe Savunma ve Güvenlik Sistemleri A.Ş. ve personellerine özveri ve gayretli çalışmalarından dolayı hastane yönetimi olarak teşekkür ederiz.