Dünya Eczacılar Günü'nüz Kutlu Olsun.
28 Eylül 2021

• DÜNYA ECZACILAR GÜNÜ 01.JPG
  • DÜNYA ECZACILAR GÜNÜ 02.JPG

Yozgat Şehir Hastanesi yönetimi olarak eczacılarımızla işbirliği çerçevesinde en iyi hizmeti sunma gayreti içinde olduk.Eczacılık sağlık meslekleri arasında ayrı değeri olan çok eski bir geçmişe sahip mesleklerimizdendir.

Eczacılarımızın mesleklerini en iyi şekilde yapabilmeleri ve ilaçların hastalarımıza ulaştırılması sürecine kadar her safhada birçok düzenleme yaptık yapmaya da devam ediyoruz.

Başhekimimiz Mustafa KOZAN ve İdare ekibimiz hastanemiz eczanesini ziyaret ederek günün anlam ve önemine binaen Baş Eczacımız Furkan ERCİYAS ve eczacılar ile birlikte pasta kesildi.

Büyük bir özveri ile mücadele eden değerli eczacılarımızın 25 Eylül Eczacılar Günü’nü bir kez daha tebrik eder, hastanemize verdikleri katkılardan dolayı hepsine şükranlarımı sunarım.

Mustafa KOZAN

Yozgat Şehir Hastanesi Başhekimi