Yozgat Şehir Hastanemizde Çocukların Ameliyathaneye Götürülme İşlemini Eğlenceli ve Keyifli Hale Getirerek, Onların Korkularını Yenmesini Hedefliyoruz.
24 Ağustos 2021

Yozgat Şehir Hastanemizde çocukların ameliyat korkularını yenmeleri ve ameliyathaneye eğlenerek gitmelerini sağlama amacıyla akülü araba uygulaması devam ediyor.

Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa KOZAN yaptığı açıklamada küçük çocuk hastalarımızın psikolojileri bizler için çok önemli, ameliyathaneye götürülme işlemini eğlenceli ve keyifli hale getirerek, onların korkularını yenmesini hedefliyoruz.

Ameliyathaneye tekerlekli sandalye veya sedyede taşınan çocuklar, akülü araçlarla ameliyathaneye götürülüyor bu sayede çocuk hastalarımız ve aileleri bu uygulamamızdan çok memnun oluyorlar.