Yozgat Şehir Hastanemiz Pandemi Kurulu Kararınca Elektif Cerrahilerin Yapılmasına 25 Mayıs 2021 Tarihi İtibari ile Başlanacaktır.
25 Mayıs 2021

Yozgat Şehir Hastanemizde Pandemi Kurul Toplantıları Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa KOZAN başkanlığında düzenli olarak devam etmektedir.

Hastanemiz Başhekimi Uzm. Dr. Mustafa KOZAN başkanlığında; idari ekibimiz ve hekimlerimizin katılımıyla gerçekleştirilen kurul toplantısında;

Hastanemizdeki Covid-19 verileri takip edilerek azalma gözlemlendiği için 5. kat bulunan servislerimiz temiz hasta kabulüne başlayacaktır.

25 Mayıs 2021 tarihi itibariyle hastanemizdeki covid-19 vaka sayılarındaki azalış göz önünde bulundurularak Elektif cerrahi vakalar yapılmaya başlanmıştır.

Ramazan ayı dolayısıyla Yeni doğan Yoğun Bakım da değiştirilen ziyaret saatleri tekrar 19:00-19:30 saatleri olarak düzenlenmiştir.

Yoğun Bakım A Salonu Ve 2 Basamak Yoğun Bakım Salonlarına covid-19 hasta yatışı, B-C-D yoğun bakım salonlarına temiz hasta yatışı yapılacaktır.

Hastanemizde salgınla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar değerlendirildi.