Dünya Eczacılık Günü'nüz Kutlu Olsun
18 Mayıs 2021

Hastalarımıza en iyi sağlık hizmetini sunmayı ve başarımızı hep bir üst seviyeye taşımayı amaç edinerek çalışmalarımızı yürütüyoruz. Yozgat Şehir Hastanesi olarak tüm birimlerimiz ile uyum içinde, organize bir şekilde hareket ediyoruz. Hastane yönetimi olarak eczacılarımızla işbirliği çerçevesinde en iyi hizmeti sunma gayreti içinde olduk.

Eczacılarımızın mesleklerini en iyi şekilde yapabilmeleri ve ilaçların hastalarımıza ulaştırılması sürecine kadar her safhada birçok düzenleme yaptık yapmaya da devam ediyoruz.

Eczacılık, insanlığın hastalık ile mücadelesinde tedavi sürecinin en önemli aktörlerinden biridir.  Mekteb-i Tıbbiye-i Şahane'de ilk eczacı sınıfının açıldığı 14 Mayıs, 1839 dan beri her sene kutlanmaktadır. Akademik eczacılığın 182. yıl dönümü münasebetiyle Başhekimimiz Mustafa KOZAN ve İdare ekibimiz hastanemiz eczanesini ziyaret ederek günün anlam ve önemine binaen Baş Eczacımız Furkan ERCİYAS ve eczacılar ile birlikte pasta kesildi.

Büyük bir özveri ile mücadele eden değerli eczacılarımızın 14 Mayıs Eczacılık Günü’nü bir kez daha tebrik eder, hastanemize verdikleri katkılardan dolayı hepsine şükranlarımı sunarım.

Mustafa KOZAN

Yozgat Şehir Hastanesi Başhekimi