Yozgat Şehir Hastanemizde Pandemi Kurul Toplantıları Düzenlenmeye Devam Ediyor.
26 Nisan 2021

• PANDEMİ KURUL 01.JPG
  • PANDEMİ KURUL 02.JPG

Yozgat Şehir Hastanemizde Pandemi Kurul Toplantıları Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa KOZAN başkanlığında düzenli olarak devam etmektedir.

Hastanemiz Başhekimi Uzm. Dr. Mustafa KOZAN başkanlığında; idari ekibimiz ve hekimlerimizin katılımıyla gerçekleştirilen kurul toplantılarında Yozgat İlimizde artan vaka sayıları ve salgınla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar değerlendirildi.

Toplantı sonrası açıklamada bulunan Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa KOZAN: “Hastanemizdeki Covid-19 verileri incelendiğinde; pandemi polikliniği başvurularında, Covid-19 hasta yatışlarında ve yoğun bakım ihtiyacı olan hastalardaki artış devam etmektedir. Artışın hızı stabil şekilde devam etmektedir.

Hastanemizde Covid-19 hastalarına hizmet veren klinikler ve yoğun bakımlara yönelik düzenlemeler vaka sayısındaki artışa göre yapılmaktadır. Yoğun bakımların yatak kapasitesinin şu an için yeterli olduğu görülmektedir. Kliniğe yatış ihtiyacı olan Covid-19 hasta sayılarındaki artış devam ederse 5. Katta bulunan servisler için Covid-19 hastalarına hizmet vermek üzere düzenleme yapılacaktır.” diyerek sözlerini tamamladı.