Yozgat Şehir Hastanemizde 2021 Yılı 48. Pandemi Kurul Toplantısı Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa KOZAN Başkanlığında Düzenlendi.
08 Nisan 2021

Yozgat Şehir Hastanemizde Pandemi Kurul Toplantıları Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa KOZAN başkanlığında düzenli olarak devam etmektedir.

Hastanemiz Başhekimi Uzm. Dr. Mustafa KOZAN başkanlığında; idari ekibimiz ve hekimlerimizin katılımıyla gerçekleştirilen kurul toplantılarında Yozgat İlimizde artan vaka sayıları ve salgınla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar değerlendirildi.

Covid-19 hastalarında artış olması nedeniyle servisler için yeniden planlama yapılmıştır.

Covid-19 hasta sayılarındaki artış nedeniyle hastanemizde Elektif Cerrahiye ikinci bir karara kadar ara verilmiştir.

Covid-19 verileri takip edilerek bir sonraki Pandemi Kurulu Toplantısında tekrar değerlendirme yapılacaktır. 12/04/2021 tarihine kadar planlanan ameliyatlar tamamlanacaktır.

Servislerde ve yoğun bakımlarda yatan Covid-19 pozitif ve şüpheli hastaların tedavi ve takip sürecinde hastanın primer hekiminin tavsiye niteliğinde görüş alabileceği “Covid-19 Değerlendirme Komisyonu” kurulmasına karar verilmiştir.

Hastanemizde alınan tedbirler, yapılan düzenlemeler, izolasyon takip çalışmaları, personel kat ve servis düzenlemeleri, hekim bazlı servis yatak sayıları gibi konularla ilgili planlamalar yapıldı.

Toplantı sonrası açıklamada bulunan Başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa KOZAN: “Dileğimiz salgının kısa sürede bitmesi ülkemizin içerisinde bulunduğu bu zorlu pandemi sürecinde kıymetlilerimiz olan sağlık çalışanlarımızı, hasta ve hasta yakınlarımızı korumaya yönelik değerlendirme kararları alacağımız toplantılarımız devam edecektir" diyerek sözlerini tamamladı.