Yozgat Şehir Hastanesi 2021 Yılı Hastane Konseyi Toplantısının Birincisi Başhekimimiz Uzm. Dr. Mustafa KOZAN ve İdari Ekibimizin Katılımı ile Gerçekleştirildi.
29 Mart 2021

• İDARE 09.JPG
  • İDARE 11.JPG
  • İDARE 10.JPG

Hastanemiz Başhekimi Uzm. Dr. Mustafa KOZAN ve İdari Ekibimiz, 2021 yılı Hastane Konseyi Toplantısını hekim dışı sağlık personelleri, hastanemiz idari birimlerinde görev yapan personellerimiz ve hekimlerimizle bir araya gelerek ayrı ayrı günlerde gerçekleştirdi.

Başhekimimiz ve çalışma arkadaşlarımız arasında hastanemiz ile ilgili hizmet kalitesini arttırmak amacıyla geliştirilmesi gereken hususlar, personellerimizin çalışma sürecinde karşılaştığı problemler ve çözüm yolları oluşturmak amacıyla karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Toplantı sonunda Yozgat Valimiz Sayın Ziya POLAT Bey'in takdiriyle Covid-19 ile mücadele kapsamında çalışanlarımızın gösterdiği üstün gayret ve hizmetten dolayı gönderilen “Başarı Belgesi” personellerimize Başhekimimiz Uzm. Dr. Mustafa KOZAN tarafından takdim edildi.

Sayın Valimiz Ziya POLAT Beyefendiye bizlere her zaman vermiş olduğu destek ve bizzat imzalayarak gönderdiği Başarı Belgesi'nden ötürü Yozgat Şehir Hastanesi olarak teşekkür eder, çalışanlarımızın meslek hayatlarında başarılarının daim olmasını temenni ederiz.