Yozgat Şehir Hastanemiz Kamu Özel Ortaklığı ile Hizmetlerini 7/24 Aralıksız Sürdüren Temizlik Personellerimize Teşekkür Ederiz.
06 Mart 2021

Temizlik Hizmetleri olarak Yozgat Şehir Hastanesi açılışı öncesi ve açılışından itibaren yataklı servisler, yoğun bakımlar, ameliyathane, otopark alanları, dış alanlar, ek bina, ortak alanlar olmak üzere tüm hastane kampüsünde Sağlıkta Kalite Standartlarını en iyi şekilde uygulayarak son teknoloji makine, cihaz ve ekipmanlarıyla hizmet sunmaktayız. Hastalar hasta yakınları refakatçiler ziyaretçiler ve tüm personelin, hijyenik ortam koşullarında ve konfor standartlarını en yüksek seviyede tutarak hastanemizin vitrinini oluşturan ekip olmaya devam etmekteyiz. Destek Hizmetler başta olmak üzere bütün hizmetler ile birlikte el ele özverili çalışma yürütülmektedir.