Yozgat Şehir Hastanemizde 28. Gün Sonra İkinci Doz Korona Virüs (CoronaVac) Aşısı Başhekimimiz Uzm. Dr. Mustafa KOZAN, Başhekim Yardımcımız Dr. Mete SELVİ’ye Uygulandı.
11 Şubat 2021

• 01.JPG
  • 04.JPG
  • 02.JPG
  • 03.JPG

Yozgat Şehir Hastanemizde 28. gün sonra ikinci dozKorona Virüs (CoronaVac) Aşısı Başhekimimiz Uzm. Dr. Mustafa KOZAN, Başhekim Yardımcımız Dr. Mete SELVİ’ye uygulandı.

Yozgat Şehir Hastanemizde COVID-19 salgınıyla mücadele sürecinde toplumsal bağışıklığın kazanılması için gerçekleştirilen Korona Virüs (CoronaVac) Aşısı uygulamasında bugün ilk dozu uygulanan sağlık çalışanlarımıza 28. gün ikinci dozların yapılmasına başlandı.

Başhekimimiz Uzm. Dr. Mustafa KOZAN 28. gün ikinci doz aşısının olduğunu, 20 aşı odası bulunan hastanemizde saat 08.30’dan 00.00’a kadar sağlık çalışanları ve bugünden itibaren 70 yaş ve cumadan itibaren 65 yaş üstü grubun aşı uygulamasına geçileceğini belirtti.