Başhekimimiz Uzm. Dr. Mustafa KOZAN ve Müdür Yardımcımız Mehmet KÜÇÜKASLAN hastanemizde COVİD-19 tedavisi gören ATT Serkan IŞIKSOY’u ziyeret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
29 Aralık 2020

SERKAN ISIKSOY.JPG

Yozgat'tan geçici görevle gittiği Hatay'da yeni tip koronavirüse (COVİD-19) yakalanan sağlık çalışanı Serkan Işıksoy, tedavi gördüğü Hatay Devlet Hastanesi’nden ambulans helikopterle 18.12.2020 tarihinde Yozgat Şehir Hastanesinde tedavisine devam edilmesi için getirildi.

Işıksoy'un uzman hekimlerimiz tarafından yapılan başarılı tedavi sonucunda sağlığına kavuşmuştur.

Başhekimimiz yaptığı açıklamada; Pandemi Polikliniğimiz 7 gün 24 saat hizmet vermektedir. Tedbirlere birlikte uyarak bu mücadelin galibi biz olup, maske, mesafe, temizlik kurallarına uyalım. Lütfen tedbiri elden bırakmayalım.