Başhekimimiz ve beraberindekiler Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Klinik Simülasyon Eğitim Merkezi 'ne ziyarette bulundular.
01 Ekim 2018

• 1.jpg
  • 2.jpg
  • 3.jpg
  • 4.jpg
  • 6.jpg
Yozgat Şehir Hastanesi Başhekimimiz Op. Dr. Aziz Ahmet SUREL ,Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanımız Dr. Adil Cihan MUTLU ve Kalite Yönetim Ekibimizden Ebe Yıldan ONAT Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Klinik Simülasyon Eğitim Merkezi 'ne ziyarette bulundular. Bu ziyaret çerçevesinde ekibimize Simülasyon Merkezi Sorumlusu Doç. Dr. Ayşegül Çopur Çiçek tarafından içerik ve işleyiş hakkında bilgiler verildi. Op. Dr. Aziz Ahmet Surel böyle bir merkezi ülkemize kazandırdıkları için emeği geçen herkesi tebrik eder bize bu imkanı tanıyan kıymetli hocamız sayın Doç. Dr. Ayşegül ÇOPUR ÇİÇEK'e ayrıca teşekkür ederim dedi.