Ülkemizdeki Şehir Hastanelerinin öncüsü Yozgat Şehir Hastanemiz HIMSS EMRAM Stage 7 Akreditasyonu alan ilk şehir hastanesi olma yönünde hızla ilerliyor.
08 Haziran 2018

• 1..1.jpg
  • 1.10.jpg
  • 1.11.jpg
  • 1.2.jpg
  • 1.3.jpg
  • 1.4.jpg
  • 1.5.jpg
  • 1.6.jpg
  • 1.7.jpg
  • 1.8.jpg
  • 1.9.jpg
Yozgat Şehir Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Aziz Ahmet SUREL HIMSS EMRAM Stage 7 Dijital Hastane Akreditasyonu hakkında bilgiler aktardı:
“Bu sertifika, teknolojinin sağlık hizmetlerinde daha ileri seviyede kullanılmasıyla hasta ve çalışan güvenliğini en yüksek düzeye çıkarılmasını sağlamaktadır. HIMSS EMRAM Stage 7 Akreditasyonu sayesinde dünyanın saygın dijital hastaneleri ile eşdeğer hizmet verdiğimiz inşallah uluslararası düzeyde de tescillenecektir.
Yozgat Şehir Hastanesi’nde hasta güvenliği ve doğru tedavinin uygulanmasını destekleyen bu sistem, hastalarımızın ve çalışanlarımızın memnuniyetini daha üst seviyelere taşıyacaktır” dedi.
Bu Akreditasyon sürecinde gayretli çalışmalarını azimle sürdüren bütün çalışma arkadaşlarımıza ve paydaşlarımıza teşekkür eder, bu yolda bizden desteklerini esirgemeyen bütün bakanlık yetkililerimize de saygı ve şükranlarımızı sunarız.