Yozgat Şehir Hastanemiz misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.
08 Haziran 2018

• 1.jpg
  • 11.jpg
  • 12.jpg
  • 2.jpg
  • 3.jpg
  • 4.jpg
  • 5.jpg
  • 6.jpg
  • 7.jpg
  • 8.jpg
  • 9.jpg
Yozgat Şehir Hastanemiz misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Şehir Hastaneleri süreci hakkında bilgi edinmek için Hastanemizi Yozgat Belediye Başkan Vekili Ali AKGÜL nezaretinde Kırgızistan Osh şehri doktorları; Baş Travmatoloğu Abdiraev PARPİ, Diş Hekimi Başhekimi Torokanov TALANTBEK, Travmatoloji Uzmanı Ormoshev KUBANYCHBEK, Göz Doktoru Tolubaeva TOLGONAY, Tıbbi Uzman Komisyon Baş Doktoru Mamazhusupova SALTALAT, Terapi Bölüm Başkanı Sharipbaeva AİDA, Laboratuvarlar Başkanı Isakova GULMİRA ziyarette bulundular. Son derece verimli geçen ziyarette hastanemizin bütün bölümlerini İdaremizin konuklarımıza gezdirmesi sonrası da Op. Dr. Aziz Ahmet SUREL İşletme Müdürü, SPV Temsilcisi ve hastanemizin emektar personellerinden Şehir Hastanesi ile ilgili tecrübe ve önerilerini aldıkları fikir alışverişi şeklinde geçen görüşmeler gerçekleştirildi.
Ziyaretçilerimize hastanemizi ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederiz.